Newsflash

U području svoje djelatnosti Signalizacija d.o.o.. primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom prema međunarodnom standardu ISO 9001:2015, te nastoji spriječiti onečišćenja okoliša i utjecaje na okoliš primjenom sustava upravljanja zaštitom okoliša ISO 14001:2015.

Naše poduzeće sustavno usklađuje svoje djelovanje na okoliš s primjenjivim zakonima i provedbenim propisima.

Redovitom analizom aspekata okoliša svojih procesa, poduzeće prepoznaje vlastite značajne utjecaje na okoliš i sukladno njima postavlja ciljeve i sustavno ih realizira u svrhu trajnog poboljšanja. Trajnu pozornost usmjeravamo na racionalno korištenje energije i prirodnih resursa te težimo implementaciji novih tehnologija u proizvodni koje su usmjerene k smanjenju količine otpada.

 

Kvalitetom naših proizvoda pokazujemo klijentima spremnost na suradnju, prepoznavanje i zadovoljenje njihovih potreba i očekivanja.

Ocjenu uspješnosti rada daju korisnici naših proizvoda, pa stoga svako njihovo kritičko a dobronamjerno mišljenje primamo i predstavlja nam osnovu za kontinuirano poboljšanje kvalitete i učinkovitu zaštitu okoliša.

Vertikalna prometna signalizacija koju proizvodimo, izrađuje se sukladno zahtjevima EU standarda EN 12899-1 te posjeduje CE znak.

Osim proizvodnje prometne signalizacije, vršimo i uslugu isporuke, ugradnje i montaže prometnih znakova i ploča, iscrtavanje kolnika horizontalnom signalizacijom, ugradnju termoplastičnih oznaka na kolniku, kao i ugradnju elastične čelične odbojne ograde i smjerokaznih stupića.

Proizvodni pogon se nalazi u Dugopolju, na adresi Put Dračanice 8.

Pogon se sastoji se od bravarije sa komorama za zavarivanje i bojanje, opremljenim suvremenom tehnologijom sječenja aluminijskih lomova (plazma stroj) te tiskare sa grafičkim odjelom opremljenim strojem za sitotisak i specijaliziranim pisačima čiji otisak ima jamstvo trajnosti i kvalitete kakve zahtjevaju europski standardi. 

Znakovi i prometne ploče sa nosačima kao i pričvrsni materijali, proizvode se sukladno EU standardu EN 12899-1 te imaju CE znak.

Grafički odjel je opremljen najnovijim printerom proizvođača MUTOH koji je, u suradnji sa Avery Dennison, razvio tehnologiju CMSpot6TM sa bojama trajnijim od svih dosadašnjih korištenih u proizvodnji prometne signalizacije.

TrafficJetTM pisač opremljen je specijalnim tintama koje, osim prometne signalizacije, ispisuju i fotografije i grafiku visoke kvalitete te je stoga pogodan i za izradu i određenih vrsta reklamnih natpisa kao i turističke i informativne signalizacije sa trajnosti otiska minimalno 10 godina te također posjeduje CE znak.

Ukoliko trebate pomoć oko grafičke pripreme, naše osoblje će vam maksimalno izaći u susret, napraviti prijedlog i pripremu kako biste do kraja definirali i detaljizirali vaš zahtjev. 

Idi na vrh