Povijest

Obiteljski obrt "SZR Signalizacija" - Dubrovnik posluje od 1986. kada gospodin S. Zorić samostalno s užim krugom obitelji počinje baviti s izradom horizontalne signalizacije.

Kontinuitet

Prepoznata kvaliteta proizvoda i širenje tržišta zahtijevala je prilagodbu novim tržišnim uvjetima pa obrt 1992. godine prerasta u tvrtku Signalizacija d.o.o.
S godinama iskustva i rastućom kvalitetom, tvrtka danas predstavlja jednu od vodečih tvrtki na području RH i regije u izradi horizontalne i vertikalne signalizacije i u održavanju prometnica ostalom prometnom signalizacijom. 

Isporuka

Isporuku vršimo vlastitim vozilima u njakračem roku.
Hitne isporuke u roku 24 sata ovisno o vrsti isporuke. 

Organizacija proizvodnje

Tvrtka posjeduje dva poslovnoproizvodna prostora u sklopu kojih su smješteni:

BRAVARIJA

Izrada i montaža građevinske bravarije od željeznih i aluminijskih profila te predmeta od aluminija i inoxa. Potpuno prilagođena izvođenju prometne signalizacije.

TISKARA

Bavimo se samo sitotiskom i doradama nužnim za našu proizvodnju, ovo nam omogućava specijalizaciju u vrlo širokom području sitotiska. Tiskamo samo na određene supstrate za koje smo sigurni da možemo pružiti najkvalitetniju uslugu.

Pored klasičnog sitotiska u ponudi imamo i print prometne i turističke signalizacije na reflektirajuću foliju najnovijim printerom proizvedenim u MUTOH-u u suradnji sa Avery Dennison čija nova tehnologija CMSpot6 osigurava visoku trajnost i izdržljivost ispisa. Sva signalizacija proizvedena na ovaj način je sa CE oznakom i jamstvom kvalitete te durabilnošću u skladu sa zahtjevima standarda za vertikalnu prometnu signalizaciju.  

KOMORA ZA LAKIRANJE

Naš suvremeno opremljen odjel limarije i lakirnice, osim limarskih radova, svih vrsti bojanja i lakiranja u modernoj komori za bojanje pod infracrvenim svjetlom.

GRAFIČKI STUDIO

Grafički dizajn ili oblikovanje podrazumijeva kombinaciju tipografije, ilustracije, fotografije i tiska te poznavanje propisanih normi kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

 

 
Idi na vrh